Monday, August 27, 2012

#18 pathetic

بسم الله الرحمن الرحيم

assalamualaikum wbt ,
seperti biasa salam pembuka bicara :)

nowadays, Malaysia news always coming with pathetic stories.
this is one of them. how sad it is, sobss ;(

curi gambar dekat facebook
ni pon curi jugak

ohhmyy, why this happened? well frankly speaking manusia always judge without ask. 
Oh, I'm living in that kind of world. kesian kan, sampai bila nak hidup macam ni.
Yeah it's true the idiom says dont judge a book by its cover, 
tapi zaman dah maju ni kadang kadang tak boleh pakai idiom tu.
 so people, do ask ! Pleaseeee ;)

to boy/s : I have the answer or should I say a reason to this pathetic issue ;)
wanita Malaysia memang paling ramai curang sebaaaab,

" once you break her heart, she will say she's okay,
but don't forget there is another guy who tries to heal and make her happy  "

nahh, u get the answer? kalau dah hari hari sakitkan hati,
 perempuan pun boleh jadi buruh kasar. days by days, bricks by bricks, 
she builds a 'wall of pain' . and it is not easy to destroy the wall.

problem? deal with me ;)


 la tahzan ;)  in Islam, everything is making sense. what goes around, comes around. 
pssst : den pon pernah terkena, so redha je lah. sabar and keep patience.
semua ada hikmah dariNYA , insyaAllah. jazakallahu khairan kathira ;)

Thanks for reading this pathetic entry, heuheu.
Night darlings, byebye <3 ;)

*UPDATE : Entry ni tersama and terlebih kurang dgn entry Si Perantau :)


6 comments:

  1. satu jug air limau tak akan berubah rasa jika dicampur setitik cuka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha yeah, sebab cuka pun masam :)

      Delete
  2. " kalau dah hari hari sakitkan hati,
    perempuan pun boleh jadi buruh kasar. days by days, bricks by bricks,
    she builds a 'wall of pain' . and it is not easy to destroy the wall."

    lovethissentenceverymuch <3

    don't worry, Allah'll be by our side come hell or high water. :) He's the best, kan?

    and kita pun takkan curang dengan Allah. hee :) Gday, miss you so much.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nawaaaaaaal, rindunye ! awek hot penang comment dekat entry I lah, terharunye :D Hihi mekasih, ayat tu main hentam je, macam best pulak bunyi nye haha ;)

      Someone said :

      " If life on earth is temporary, what makes you think that your problems are permanent ? Hold on, be strong, seek help in patience & prayer to Allah "

      Pssst : Take care dearest girlfriend ! <3

      Delete
  3. amboih... ganas muka. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ada macam angry bird tak ? :D

      Delete