Tuesday, August 14, 2012

#13 irbid


'perkenalan yang tak disangka'

hye assalamualaikum, 
dah ngantuk tapi taknak tidur? ohh kantoi.
 nak stalk dulu eh, haha okay jom baca! :D

dulu time belajar MUET, pernah jugak buat exercise 
discuss bout the pros and cons of internet :)
and now terserlah kehebatan laman sosial dan internet. 
yeah people can connect to each other beyond boundaries.
sekarang ni semua terletak di hujung jari. that is what we called the power of finger ;)

so I apply the skills in my daily life :D
lately, i've been knowing someone. tapi dia jauh. 
kesian raya nanti tak dapat balik. untuk orang tu, sabar lah okay ?
insyaAllah ada rezeki boleh balik raya dekat Malaysia.
take care dekat tempat orang, yang penting jangan nangis :p
ustaz pergi sana fi sabilillah kan :D be strong!

ohh even I know you may not read this entry, but it is still okay 
sebab space ni dah macam diary si kerang ;) 
knowing you change a stranger to a family
okay done ! tu je, selamat malam guys, buibui <3

psst, nak bisik mcm biase : semakin hari kenalan si kerang bertambah.
maklumlah nak sambung degree kan. kena pandai hidup, cari kawan dulu :) nanti dekat sana takde lah tercengang tengok org, and takdelah lone ranger time orientasi. so, go make friends! :)



14 comments:

  1. p/s:jangan berbisik di tempt orang boleh dengar hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha aah kan, betul jugak tu :D tp ni bisik nk bgtau org yg singgah blog si kerang :D

      Delete
  2. Replies
    1. in a field of weeds, i may not come through along the way cause i already know there is you :D Oink oink is too big enough and catching my eyes :D

      psst : i know you anonymous :D

      Delete
    2. HAHA, okay c*m*l,
      ;)

      Delete
  3. aaaaaaaaaaaaaaaaa..
    da parah da ni~~
    eshh2~~ha99

    ReplyDelete